divendres, 12 d’octubre del 2012

Tercera Setmana: Taller d'imatge II. "Las tres mosqueteras"


Aquest dimecres varem fer la segona sessió de GIMP. Per ventura, la sessió anterior vaig anotar pas a pas com es feien els diferents retocs a les fotos, de manera que vaig poder fer-los servir per agilitzar el treball i així també, tornar a recuperar l’aprenentatge de la sessió anterior.

En aquesta sessió primer vàrem fer una sèrie de proves de posar cercles i text en una imatge, però l’activitat principal i per entregar va ser fer un muntatge d’una foto grupal. Buscar una foto de les mateixes persones que el grup del qual formes part, i canviar les cares i afegir tots els decoratius que un desitgi. A més a més, havies de posar un cercle i text a la foto.

(Exemple de l'activitat de prova)

Primer vaig estar una estona pensant un grup de tres que sigui significatiu. Ja està:“Los tres mosqueteros”!. I per què aquests? Des de primer curs i durant tots aquests anys, sempre hem format grup les tres i hem anat unint-nos, coneixent-nos i fent força les unes amb les altres, de manera que el lema dels tres mosqueters crec que ens queda molt bé per definir aquesta relació que s’ha creat: “todos para uno; y uno para todos”.

Després de triar el grup, vaig posar-me a fer l’activitat i vaig gaudir molt, intentant cohesionar ambdues fotografies, llevant cares i aferrant, afegint animals de companyia, un símbol de grup (la rosa als cabells) i procurant que tot quedés bé; que es fusionés i es posés tot en comunió amb la imatge base dels tres mosqueters. Ha estat una experiència amb la que he gaudit molt, tractant de buscar metàfores i buscant en els apunts de la sessió anterior per recordar algunes passes que havia oblidat com es feien, o una part del procés.

Aquí teniu el resultat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada